Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potražnja na Njuškalu

Hrvati na djeci ne štede: Najtraženiji najskuplji brendovi u dječjem svijetu

Lego kockice (1)
Foto: Igor Kralj/Pixsell
15.02.2017.
u 08:45

U rubrici dječji svijet najtraženije su tako Lego kockice i skandinavski brend Stokke

Kada su u pitanju djeca, roditelji ne razmišljaju o novcu. Odnosno o tome koliko će novca izdvojiti za nešto što je potrebno njihovom mališanu. Pokazuje to i popis najtraženijih dječjih stvari na Njuškalu

U rubrici dječji svijet najtraženije su tako Lego kockice koje se prodaju od jedne kune za jednu kockicu do nekoliko stotina kuna za setove, dok je najveća cijena ona od 135.000 kuna koju jedan oglašivač traži za svoju cijelu kolekciju popularnih legića koja se sastoji od 350 setova. 

Drugi najtraženiji pojam u dječjem svijetu je skandinavski dječji brend Stokke koji se ističe po kvaliteti, ali i cijenama. 

Treće su na listi sličice Životinjsko carstvo, a četvrte su Yugioh karte

Dječji motor peti je najtraženiji pojam, dok su Pokemon karte šesti izbor roditelja i djece. Traži se i Rubikova kocka koja je sedma na popisu, dok je brend Fisher Price osmi na listi. Helikopter na daljinski nalazi se na devetom mjestu, a brend Maxi Cosi na posljednjem desetom. 

Top 10 najtraženijih stvari u dječjem svijetu na Njuškalu:

1. Lego
2. Stokke
3. Sličice Životinjsko carstvo
4. Yugioh karte
5. Dječji motor
6. Pokemon karte
7. Rubikova kocka
8. Fisher price
9. Helikopter na daljinski
10. Maxi cosi

>> Hrvati najviše traže stariji model iPhonea, odmah iza njega je najžešći rival

Komentara 4

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
10:46 15.02.2017.

Lego kockice su igračka za sva vremena i u njoj uživaju sva djeca! Trajna je i ako se čuva može poslužiti generacijama....za razliku od sličnih kineskih surogata! Lego kockice svoje djece (na žalost nemam ih baš puno!) čuvam za unučad! Vrijede svake kune! Za kolica ne bih nikada dala toliko novaca koliko koštaju ova brendirana...ali to je postao statusni simbol, pa kome je važno neka plati...na žalost, skloni smo pokazivanju....

AR
arwin
14:03 15.02.2017.

Pa obzirom koliko prosječno danas Hrvati djece imaju mogu im kupovati i ptičje mlijeko...Lakše je jednom kupiti svakojake gluparije nego imati dvoje...Košta to živaca a bogami i puno više para nego Stokke.

AN
antidogmatik
10:28 15.02.2017.

Kad narastu za hvalu će od njih dobiti po hrptenjači ako budu dosadni i ako im ne budu dali crkavicu od mirovine, ili ako se ne maknu iz stana/kuće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije