Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Očajnički potez

Granični policajci ostali iznenađeni kada su otvorili kovčeg na zadnjem sjedištu

Otac švercao kćer preko granice u koferu
Youtube
23.04.2014.
u 21:34

Liječnici su nakon pregleda rekli da je djevojčica sretna što je preživjela tako dug put

Marokanac Ajham Kanaan (38) odlučio se za očajnički potez kako bi svojoj osmogodišnjoj kćeri omogućio bolji život u Španjolskoj. Naime, pokušao ju je prošvercati preko granice u kovčegu smještenom na zadnjem sjedištu automobila.

Osmogodišnju Haniju granični policajci pronašli su u kovčegu, a liječnici su nakon pregleda rekli da je sretna što je preživjela tako dug put. Priča ipak ima sretan kraj jer je sudac dopustio Haniji da ostane s ocem u Španjolskoj dok god on bude imao posao.

>> FOTO prije i poslije: Nećete vjerovati što su mu našli u koferu

Komentara 1

Avatar -zztop-
-zztop-
22:59 23.04.2014.

nije sigurno cijelim putem bila u koferu, već samo u blizini granice

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije