Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12 mazilica

Gosti u ovom kafiću kavu mogu ispijati mazeći se s mačkama!

mačke
Foto: DW screenshot
22.04.2014.
u 09:36

U takvom društvu kava i kolači prijaju bolje, kažu gosti kafića

Mačke su često omiljeni kućni ljubimci i mnogi se s njima rado maze. No kada je stan premali za takav luksuz, može se posjetiti kafić mačaka. Da, tako nešto postoji! Barem u Francuskoj.

U ovom kafiću očekuje vas čak 12 mačaka koje su spremne na glađenje i maženje. A u takvom društvu kava i kolači prijaju bolje, kažu gosti kafića, uglavnom ipak posjetiteljice. Mačke su ovdje stigle iz azila, ali krasi ih visok stupanj socijalizacije. Kafić mačaka njihov je novi dom. Ujedno je to i omiljeno odredište brojnih Parižanki.

>>Majka se šokirala zbog toga što se dogodilo jer je mačka bebi polizala bočicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije