Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO PROŠLO

Glumio da vara svoju djevojku, pogledajte kako je ona reagirala

djevojka
Foto: Screenshot Youtube
1/2
22.11.2014.
u 15:13

Erik Meldik odlučio je provjeriti 'kopa' li mu djevojka po mobitelu

Erik Meldik, jedna polovica komičarskog YouTube-dua ViralBrothers, snimio je u novi videu u kojemu je navodno svoju djevojku naveo da misli da je vara kako bi snimio njezinu reakciju. A ona je bila žestoka.

Meldik si je, nakon što je posumnjao kako mu djevojka "kopa" po mobitelu, s drugog mobitela poslao fotografiju sebe i svoje navodne ljubavnice. Pokazalo se da je bio u pravu jer je djevojka nakon pogleda na fotografiju spakirala kovčege i izletjela iz stana, razbivši mu pritom televizor.

Nije poznato je li riječ o pravoj psini ili je Meldikova djevojka za potrebu ovog videa samo odglumila da je bijesna, no televizor je definitivno razbijen.

Pogledajte i procijenite sami:

 

>> Uvjerili mladića da sudjeluje u mafijaškom obračunu, a onda...

>> Mislio da će skočiti bungee, a kad ono...

Komentara 1

MA
maxxxx
16:12 22.11.2014.

na sto se danas svodi novinarstvo, surfanje i postavljanje linkova. koga zanimaju ovakvi infantilni i vjerojatno lazirani skecevi sam ih moze pronaci, ne moraju se predstavljati u tzv. ozbiljnim novinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije