Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'glupane'

Frustrirana prepiska zbog ukradenog bicikla nasmijala internet

bicikl
Foto: Imgur.com
23.05.2015.
u 15:15

- Onome koji je ukrao moj bicikl: Ako imaš imalo pristojnosti, vratit ćeš ga sa novom bravom i preispitati svoje životne vrijednosti. Na to je dobio neočekivan, još frustriraniji odgovor

Isfrustrirane poruke vozača vozačima postale su normalan način komunikacije među ozlovoljenim stanovnicima svijeta.

Kada je nedavnom jednom takvom ukraden bicikl, odlučio je svoje frustracije prosuti na papir, a poruku potom zalijepiti na mjesto zločina. - Onome koji je ukrao moj bicikl: Ako imaš imalo pristojnosti, vratit ćeš ga sa novom bravom i preispitati svoje životne vrijednosti. Na to je dobio neočekivan, još frustriraniji odgovor.

- Glupane, ilegalno je zaključavati bicikle na stup namijenjen invalidima. Provjeri s gradskom upravom gdje ti je bicikl. Vjerojatno su ga uklonili kako ne bi blokirao kombi koji prevozi invalide i njihova kolica.

>>Drski kradljivac ukrao bicikl ispred zagrebačkog fakulteta

>>Ženama najdraži gradski, a muškarcima modeli za brda

Komentara 11

SI
simeeee
13:42 23.05.2015.

Ja ne mogu virovati kakve vijesti i članke objavljuje Vecernji, ali stvarno.

ST
Stjef
12:07 23.05.2015.

Ne razumijem zbog cega je odgovor "jos frustriraniji"? Pomislio bi covjek da autor clanka ne razumije znacenje te rijeci.

RA
rakikaki
15:54 23.05.2015.

Večernji, može li još niže i jadnije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije