Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubila mobitel

Francuskinja traži oca nerođenog djeteta s kojim je imala seks za jednu noć

 Natalie Amyot
Foto: Screenshot
1/2
01.09.2015.
u 10:41

Francuskinja Natalie Amyot iz Pariza posljednju večer svog boravka u Australiji spavala je s jednim muškarcem, a šest tjedana poslije shvatila je da je trudna

Francuskinja Natalie Amyot iz Pariza objavila je neobičan video na YouTubeu i svom Facebook profilu. Putem videa ona, naime, traži oca svog nerođenog djeteta s kojim je ostala trudna tijekom odmora u Australiji.

U videu kaže kako je u Australiji provela "tri sjajna mjeseca" te da je zadnju večer imala aferu s jednim muškarcem u Mooloolabi na sunčanoj obali Queenslanda.

Muškarac s kojim je provela noć visok je, objašnjava djevojka u videu, 183 centimetra, ima plavu kosu, plave oči i preplanuo je. Jutro nakon romantične večeri Natalie je bila na letu za Pariz te je izgubila mobitel u kojem je imala broj zgodnog Australca. Šest tjedana poslije shvatila je da je trudna pa sada traži oca svog nerođenog djeteta.

>> Seks za jednu noć može se razviti u dugotrajnu vezu

Komentara 9

DU
Deleted user
11:10 01.09.2015.

Da, baš će joj se javiti. Možda je pokupila i nešto više od trudnoće. Testiraj se.

MA
Maja28
10:51 01.09.2015.

Ha ha. Opis svih zgodnih preplanulih primorskih momaka. Pa da nije baš ni ime zapamtila....

OB
Objektivno...
11:17 01.09.2015.

Znači i u Australiji ima galeba koji ga vole metnuti u toplo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije