Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ukrali' im trenutak

Fotografija ove svadbe u nekoliko dana postala hit na internetu

vjenčanje, mladenci
Foto: Imgur
28.05.2015.
u 12:45

''Noćna mora svake mladenke'' naziv je fotografije koja kruži internetom, a mladenkin pogled govori zašto je to uistinu tako

Nema gore stvari za mladenku od one da joj netko zasjeni vjenčanje. Dan o kojem žene maštaju od malena, a za koji se većina mladenki priprema mjesecima, neke i godinama.

No, upravo to dogodilo se jednoj mladenki čiji je identitet ostao nepoznat, ali njezina će svadba sigurno biti zapamćena.

Naime, na Imguru je nepoznati korisnik objavio fotografiju pod nazivom "Noćna mora svake mladenke" koju je u četiri dana vidjelo gotovo milijun i pol ljudi.

Na fotografiji su u pozadini mladenci, a ispred njihova stola muškarac koji kleči s prstenom u rukama i djevojka koju prosi. Djevojci, vidno dirnutoj, ovo je bio sigurno jedan od najsretnijih trenutaka u životu, no mladenka i nije bila toliko oduševljena.

Ona se kiselo smješka novopečenim zaručnicima, a njezin pogled govori više od tisuću riječi.

Brojni komentatori fotografije složili su se kako je ovaj par "ukrao" mladencima vjenčanje. Slažete li se s time?

>> Šokiralo ih što je napravio fotograf kojeg su unajmili za vjenčanje

Komentara 7

DA
danho
13:48 28.05.2015.

"Dan o kojem žene maštaju od malena" Mogli ste napisati NEKE žene. Ni najmanje mi ne bismetalo da se prose na mojoj svadbi, dan koji 'moras' odradit i bok...

DU
Deleted user
14:33 28.05.2015.

je... razlog "kiselog smješka" je vrlo jednostavan - barem 4 konfekcijska broja manja vjenčanica na "mladenki" !! Dobro da je uopće preživjela..... :-)))

PA
pandora
00:33 31.05.2015.

Svadbe su skupe a razvodi jos skuplji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije