Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRENUTAK SREĆE

U savršenu fotografiju mu 'upao' zaljubljeni bračni par, potražio ih uz pomoć interneta

Sam Yeldham
Foto: Sam Yeldham
30.09.2015.
u 15:51

Fotograf Sam Yeldham htio je samo snimiti oluju, no onda mu se u kadru pojavio zaljubljeni bračni par

Internet je spojio tek vjenčani bračni par i fotografa čija je fotografija zaljubljenog para ispod olujnog neba oduševila mnoge.

Fotograf Sam Yeldham taj je dan pokušavao snimiti oluju u australskom gradiću Bradley’s Head kada se u njegovu kadru pojavio tek vjenčani par sa svojim službenim fotografom. I dok su se oni premišljali hoće li se fotografirati zbog oluje, Sam ni sekunde nije dvojio već je odmah zabilježio taj trenutak svojim fotoaparatom.

– Malo je i smiješno kako je dobro sve bilo tempirano. Kiša je baš prestala, sunce je počelo izbijati, mostić je bio prazan tek nekih 15 minuta, a par je upravo došao i uspio uhvatiti vjerojatno tek jednu dobru pozu prije nego što su vjetar i kiša uništili dobar trenutak za fotografiranje – rekao je mladi fotograf i dodao kako mu je žao što nije upoznao par zbog kojeg je njegova fotografija postala toliko poznata.

No, zahvaljujući internetu, Samu su se nakon objave fotografije javili mladenka i mladoženja Jess i Chris koji su na medenom mjesecu na Havajima.

– Bradley’s Head jako je popularno mjesto za snimanje fotografija i došli smo ondje jer smo željeli takvo okruženje, a nije bilo daleko od sale u kojoj smo imali svadbu – rekao je par.

>> Kineski bračni par sam napravio fotosession za vjenčanje

Komentara 5

Avatar Kroettelsfrkatsch
Kroettelsfrkatsch
11:11 03.10.2015.

Zašto darku3 minus ? Točno je čovjek rekao - to je zaljev Sydneya, lijepo se u pozadini vidi "coathanger" most i krov zgrade opere...

DA
darko3
17:09 30.09.2015.

Bradley’s Head nije nikakav gradić, već uzvisina na rtu u samom centru grada Sydney-a.

Avatar dmitarX
dmitarX
09:55 01.10.2015.

Naravno da je 'slučajno'.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije