Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Ona je lažljivica'

'Facebook preljubnik' ispričao svoju stranu priče

djevojka, frajer
Foto: Facebook
07.10.2015.
u 13:39

- Ona je željna slave, lažljivica je i jako čudna cura. Ovo je velika podvala – napisao je Matty na Facebooku.

Matty Steven, koji je nakon što je snimljena fotografija na kojoj ljubi Pippu McKinney optužen da je varao djevojku, odlučio je ispričati svoju stranu priče.

Podsjetimo, Pippa McKinney na Facebooku je objavila fotografiju s noćnog izlaska na kojoj pozira s Mattyjem. Objasnila je da je pogrešno zapisala broj pa je prijatelje zamolila da dijele fotografiju ne bi li nekako došla do njega. Nakon tisuća komentara i likeova, na fotografiji je tagirana i Mattyjeva djevojka. Nakon saznanja da Matty ima curu, Pippa je objavila da nikad ne bi podijelila fotografiju da je bila upoznata sa situacijom i ustvrdila da više ne želi ništa s njime jer je prevarant. 

U objavi na Facebooku koju prenosi Metro, Matty Steven Pippu je optužio da je lažljivica i željna slave.

– Ovo je odavno prestalo biti smiješno. Pokušao sam šutjeti, no mislim da je vrijeme da ljudi saznaju moju stranu priče... Istinu. Koliko puta se ta priča promijenila. Ona je željna slave, lažljivica i jako čudna cura. Ovo je golema podvala – napisao je Matty na Facebooku.

>> Tražila dečka kojeg je upoznala na izlasku, šokirala se nakon što je objavila njegovu fotku

Komentara 2

BS
Bijela_Sova
15:38 07.10.2015.

ajme problema

TO
Tomaš
15:56 07.10.2015.

Zar je moguće da se nešto ovako dogodi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije