Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAFOVI U TRENDU

Evo kako izgleda kada popularno polijevanje ledenom vodom pođe krivo

Ice bucket challenge
Foto: Screenshot Youtube
1/2
20.08.2014.
u 22:29

Ice bucket challenge nekima ipak predstavlja preveliki izazov

Ice bucket challenge, koji se sastoji od polijevanja ledenom vodom u humanitarne svrhe, postao je hit na društvenim mrežama. Vodom su se ohladili Mark Zuckerberg, Bill Gates i mnoge druge slavne osobe, a kampanja se proširila i na Hrvatsku.

Koliko god jednostavno izgledalo, polijevanje hladnom vodom nekima ipak predstavlja preveliki izazov. Kompilaciju neuspjelih pokušaja nesuđenih sudionika kampanje pogledajte u priloženim videima.

 

 

>> Zuckerberg se zalio kantom hladne vode i pozvao Gatesa da učini isto

 

>> Dok se svi polijevaju ledom, Sheen se polijeva nečim efikasnijim

Komentara 14

TM
tony_montana
22:52 20.08.2014.

što debilnije to je veci predmet interesa, totalno smo zastranili, vidim skori kolaps sustrava vrijednosti.. dobro je mamic rekao - nabijem na ku.ac jutub i fejsbuk i internet gluposti

DA
dario2612
23:13 20.08.2014.

kad smo bili djeca mi smo se preko ljeta polijevali vodom iz čega smo stigli. nitko nas nije stavio u novine i na internet

Avatar TvojUjko
TvojUjko
22:57 20.08.2014.

Ovo polijevanje vodom pokazuje debilizam do krajnjih granica,,,a vidim da se toga prihvatio ženski rod nažalost...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije