Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izrazite kreativnost

Evo kako vam Instagram može pomoći da dobijete posao

Foto: Instagram/hannahpmode
1/3
15.04.2014.
u 10:00

Kad je riječ o kreativnim zanimanjima, Instagram profil za neke poslodavce može biti presudan

Sjećate li se vremena kad ste mijenjali svoje podatke na Facebooku kako potencijalni poslodavci ne bi vidjeli vaše inkriminirajuće fotografije? Ta su vremena davno prošla, a društvene mreže danas vam mogu čak i pomoći da dobijete svoj posao iz snova.

Kad je riječ o kreativnim zanimanjima, Instagram profil za neke poslodavce može biti presudan, javlja Business Insider. Povrh tradicionalnog portfolija, poslodavci vole imati uvid i u kreativnu stranu svojih budućih zaposlenika.

Hannah Perinne Mode, dizajnerica iz New Yorka posao je dobila upravo zahvaljujući svom Instagram profilu. Fotografije je počela objavljivati prije dvije godine te je njen projekt 'Jedan crtež na dan' iz zabave ubrzo prerastao u platformu koja joj je na kraju donijela i posao. Naime, upravo ju je zbog Instagram profila zaposlila tvrtka Fab specijalizirana za internet trgovinu.

- Instagram je za mene način na koji mogu podijeliti vizualnu komponentu mog života. Netko tko vidi moj Instagram profil može steći dojam o tome kakva sam osoba, a pomogao mi je i da pronađem posao.

Njezin profil možete pogledati ovdje.

Foto: Instagram/hannahpmode

FOTO: Instagram

>> Ovo je prva fotografija poslana na Instagram iz svemira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije