Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pristala na izlazak

Evo kako mu se godinama poslije osvetila za vrijeđanje u osnovnoj školi

Louisa Manning
Foto: Facebook
1/2
06.12.2014.
u 11:30

U restoran gdje su trebali izaći na večeru je došla ranije i konobarici ostavila poruku na pozadini fotografije kada je imala 12 godina.

Žrtva nasilja u školi ipak se zadnja smijala kada joj je na ljubavni spoj, osam godina kasnije, došao jedan od zlostavljača, piše Metro.

Louisu Manning godinama su u školi maltretirali njeni vršnjaci nazivajući je pogrdnim imenima te su se šalili na račun njezine debljine. No, osam godina poslije, jedan od dječaka koji ju je u školi maltretirao, našao se na istoj zabavi kao i ona. Nije ju prepoznao, nego joj se udvarao i pozvao je na izlazak. Ona je pristala, no njezin je plan bio daleko od romantičnog...

Ispričao se preko Facebooka

U restoran gdje su trebali izaći na večeru je došla ranije i konobarici ostavila poruku za mladića. Ispisala ju je na pozadini fotografije kada je imala 12 godina:

"Oprosti što ti se večeras neću pridružiti. Sjećaš li se 8. razreda? Tada sam bila debela, a ti si se šalio sa mojom debljinom? Ne? Ja se sjećam! Naredne tri godine provela sam izgladnjivajući se, jela sam samo jabuku dnevno i odlučila da neću večerati", napisala je u svojoj poruci djevojka te je nabrojala sva poniženja koja je od njega doživjela.

Foto: Facebook/ Naš potok

"Drugi puta kada ćeš razmišljati o meni, zamišljaj me kao djevojku na ovoj fotografiji jer je to ona ista koja ti je sad dala košaricu. Louisa", zaključila je Louisa u poruci.

Mladić koji je maltretirao kasnije joj je poslao poruku na Facebooku u kojoj se ispričao zbog svojeg ponašanja i zaželio joj sreću u budućnosti.

>>Ovo je zlatno pravilo o seksu u novoj vezi

>>Muškarac (84) nije očekivao kako će završiti spoj s dvije sestre blizanke (17)

Komentara 53

I9
ivan.994
12:13 06.12.2014.

Koji prijevod... "Girl who stood you up" znači cura koja te zeznula na spoju, odnosno dogovorila se da će doći, a onda te "ostavila da stojiš", a ne cura koja stoji pored tebe...

Avatar Pacov
Pacov
11:58 06.12.2014.

zasto je prestala jest ako je ostala "ista" ta debela cura mogla je ostat debela i super

ST
starwars
18:07 06.12.2014.

Ha, koliko sam ja iz ove srcedrapajuće priče skužio, to što ju je on "mobbingirao" je u stvari pomoglo njezinom tjelesnom zdravlju. Otišla je na 3-godišnju dijetu i stesala figuru i sad je zgodnija i još važnije zdravija! Možda mu se mogla i zahvaliti, a ne ovako ružno osvetiti?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije