Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastava od ovaca

Evo kako je domoljubna farmerica proslavila nacionalni praznik

ovce
Foto: Reuters video screenshot
1/2
27.01.2015.
u 09:53

Australska farmerica Hanna Marriott proslavila je dan Australije tako što je koristeći se hranom stado ovaca postavila u obliku australske zastave

Australska farmerica Hanna Marriott proslavila je dan Australije tako što je koristeći se hranom stado ovaca postavila u obliku australske zastave i riječi ''Oz'', javlja Reuters.

Da bi prikazala neobičnu zastavu, iskoristila je čak 1030 ovaca koje su navedene da stanu u obliku australske zastave tako što su slijedile vozilo koje je iza sebe ostavljalo ječam i bijelu lupinu.

>> Googleove kamere u Edinburghu snimile neobičan prizor

Komentara 4

DU
Deleted user
10:14 27.01.2015.

Da je slično učinio neki naš seljak proglasili bi ga zatucanim ustašom... btw, zbog čega se toleriraju i ne brišu stvarno uvredljivi komentari na nekim temama, konkretno o Kolindi ?

ĆA
ćaćaća
10:26 27.01.2015.

ovakve stvari partija i 3 u hr nazivaju ustaštvom..stara kumrovečka škola..domoljublje proglasi nacionalizmom pa vladaj do mile volje..

Avatar mama mia
mama mia
11:20 28.01.2015.

I u nas ima domoljuba koji bi da im se za doručak ,ručak i večeru otsvira himna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije