Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za samo jednu porciju

Dostavljač pizze šokirao se kad je vidio koliko su mu dali za napojnicu

pizza,dostava
Foto: Thinkstock
20.01.2015.
u 08:41

Dostavljač poznat samo kao Rob bio je oduševljen, a kada se vratio na posao, kazao je da je imao “prilično dobar dan na poslu”!

Dostavljač pizze iz Ann Arbora u američkoj saveznoj državi Michigan nije ni sanjao kakvo ga iznenađenje čeka kada je dostavljao pizzu agentima za nekretnine koji su bili na konferenciji u tom gradu.

Nakon što je dostavio samo jednu pizzu, uručili su mu napojnicu od čak 2084 dolara, što su objasnili željom da pokažu poštovanje prema nekome iz uslužnog sektora. Dostavljač poznat samo kao Rob bio je oduševljen, a kada se vratio na posao, kazao je da je imao “prilično dobar dan na poslu”!

>>Dao napojnicu od 99 tisuća dolara pa završio iza rešetaka

>>Omanski sultan ostavio 60 tisuća dolara napojnica

Komentara 5

DU
Deleted user
09:37 20.01.2015.

Da mi je znati za što bi nam mogla poslužiti ta vijest. Drugim riječima, još jedna vijest radi vijesti, bez ikakva smisla i svrhe. Ne'š ti današnjih (navodno ozbiljnih) novina.

AF
afer
09:12 20.01.2015.

Fali mi jedna vijest: napiši da je čovjek ugrizao psa pa će mi duša biti na miru....

Avatar ucjena
ucjena
10:38 20.01.2015.

covjek je stvarno rob, tezak je to posao i opasan, ljudi su prepoznali to, a imaju pa sta da ga ne usrece, za njega je to bogatstvo, a za njh, sica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije