Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabuna ili?

Donald Trump zamijenio svoju kćer Ivanku s Ivankom Majic iz Engleske

U.S. President-elect Donald Trump (C) stands surrounded by his son Eric Trump (L) daughter Ivanka and son in law Jared Kushner (R) ahead of a press conference in Trump Tower, Manhattan, New York, U.S., January 11, 2017. REUTERS/Shannon Stapleton     TPX I
Foto: Reuters/PIXSELL
17.01.2017.
u 09:47

Lavinu reakcija izazvala je zabuna Donalda Trumpa koji nije prepoznao profil svoje kćeri

Ivanka Majic iz Brightona šokirala se vjerojatno kada je otvorila svoj Twitter i ugledala stotine tweetova upućenih baš njoj. Naime, novoizabrani američki predsjednik Donald Trump na Twitteru je umjesto svoje kćeri Ivanke Trump označio Ivanku Majic, vijećnicu iz engleskog Brighton.

Trump, koji je vrlo aktivan na Twitteru, odgovarao je jednom korisniku iz Massachusettsa koji je prvi označio Ivanku Trump samo s @Ivanka, a ne @IvankaTrump, što je zapravo bio profil od Ivanke Majic iz Engleske.

No, ni Ivankin otac Donald Trump nije uvidio da je pogriješio pa je napisao kako je "Ivanka odlična, žena s karakterom i stilom".

Nakon toga je sa svojih 20 milijuna pratitelja izazvao lavinu reakcija na Twitteru.

– Ivanka Majic iz Brighton u Engleskoj je predivna žena. U pravu ste – napisao mu je Mark Pygas, pisac iz Distractifyja. 

>> Trumpova 'Twitter vlast': Reality u Bijeloj kući

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar SimeDjodan
SimeDjodan
19:06 17.01.2017.

Ili? Kaj ili, valjda namjerno? Tko bi negoli Karolina Lubina. Ili Lindica Draskic, tu je taj nivo.

DU
Deleted user
09:56 17.01.2017.

Majic,ni jeli to iz prezime iz srednje bosne???????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije