Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskreno i emotivno

Djevojčica napisala pismo Djedu Božićnjaku, a ono što je od njega tražila natjerat će vam suze na oči

pismo
Foto: Facebook
1/2
18.11.2015.
u 08:20

11-godišnja Bobbie-Mae Chalk, kao i većina druge djece, pisala pismo Djedu Božićnjaku u kojem djedicu moli da joj pokloni jedan uistinu važan poklon...

Da djeca ponekad zaista znaju koje su prave životne vrijednosti, dokazuje i primjer 11-godišnje djevojčice Bobbie-Mae Chalk. Ona je, naime, kao i većina druge djece pisala pismo Djedu Božićnjaku u kojem djedicu moli da joj pokloni jedan uistinu važan poklon. Iako bi mnogi pomislili da djevojčica traži novu igračku ili pak odjevni predmet, njezina želja potpuno je druge prirode.

Ove godine Bobbie za blagdane želi samo jednu stvar, a to je lijek za njezinu majku koja boluje od Crohnove bolesti.

– Dragi Djede! Molim te podari mojoj mami bolji život i omogući joj da se ne osjeća loše sve vrijeme. Zaista ću to cijeniti. Molim te! Učini sve da joj život bude lakši, zaista boli kada ju gledam kako pati, zato te molim da to učiniš. Da imam pravo na samo jednu želju na cijelom svijetu, ta želja bila bi pomoći – stoji u dirljivom pismu djevojčice. 

Njezinu majku Debby potpuno su preplavile emocije kada je pročitala pismo. – Nisam mogla vjerovati, učinila me ponosnom što sam njezina majka – kazala je Debby koja od Chronove bolesti boluje već devet godina, piše Metro.

Pismo je odmah postavila na svoj Facebook-profil, a njezina objava do sada je prikupila gotovo 7500 lajkova.

– Moja kći sinoć mi je dala pismo da ga pošaljem Djedu Božićnjaku. Mislim da ga trebam podijeliti s vama. Bila sam potpuno iznenađena jer smatram da sam uvijek hrabra i da dobro prikrivam svoju bolest, no pored nje očito ništa ne može proći nezamijećeno. Volim ju – napisala je ponosna majka Debby.

 

"My daughter gave me her letter to post to Santa last night and I thought I'd share it with you guys. I was a little bit...

Posted by Crohn's and Colitis UK on Friday, November 13, 2015

>>Konobarica napisala zajedljivo pismo ljubomornoj ženi koja joj je rekla 'nađi si svoga muža'

>>Ovaj čovjek vjeruje da je njegova žena heroj, a s njim se slaže 650 tisuća ljudi. Evo i zašto!

Komentara 20

SK
stipica.kljuce
09:47 18.11.2015.

oh dirnut sam

EM
emaras09
14:29 18.11.2015.

djevojčica 11 godina, vjeruje u djeda božičnjaka! u najmanju ruku čudno.

UN
una1
15:15 18.11.2015.

Kada se dijete nema komu obratiti,onda radi upravo na ovaj način.Također i ja želim da njezinoj majci bude bolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije