Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prljave misli

Djevojčica (12) prodavala ove igračke pa je suspendirali iz škole jer su mislili da je nešto sasvim drugo

Frances Halbeck
Foto: Screenshot
1/2
22.03.2017.
u 10:06

Djevojčica je samo htjela zaraditi kako bi novac dala u humanitarne svrhe pa je prodavala vodene zmije, no u njezinoj školi igračke su zamijenili s onima za seks

Frances Halbeck (12) suspendirana je iz škole zbog igračaka koje je prodavala. Ravnatelj luteranske škole Trinity iz Wisconsina suspendirao ju je jer je mislio kako su vrećice punjene vodom koje je prodavala zapravo igračke za seks.

Djevojčica je samo htjela zaraditi kako bi novac dala u humanitarne svrhe pa je prodavala vodene zmije, no u njezinoj školi igračke su zamijenili s onima za seks. Zabranjeno joj je pohađati nastavu tri dana kada je školska administracija saznala što prodaje.

Djevojčica je dobila dopuštenje od razrednice da prodaje vodene zmije, no njezin je ravnatelj mislio kako je riječ o nečemu sasvim drugom.

Djevojčica je objasnila kako je jednu igračku naplaćivala 1 dolar, a prihod je išao autističnoj djeci.

– One vas jednostavno smiruju kada ih držite. Kada ih pritisnete, hladne su i katkada ih je teško držati – kaže 12-godišnjakinja.

No, njezin ravnatelj pozvao ju je na razgovor i suspendirao.

– Bilo je jako glasno u njegovom uredu i ljudi su sve mogli čuti. Svi su buljili u mene kada sam izišla – rekla je.

Foto: Screenshot/reuters

>> Suspendirali dječake jer su se olovkama igrali pucnjave

Komentara 10

Avatar fijolica
fijolica
11:24 22.03.2017.

To kad bolesna mašta odraslih proradi pa od svega vide samo predmet svoje bolesne opsesije! Tragedija je što i djecu već dugo uvlače u tu svoju opsesiju i ne daju im da budu djeca, izgovarajući se da se djeca "sad brže razvijaju" i da "im je to normalno". Ne, ne bi im bilo normalno da im odrasli to ne guraju pod nos.

NE
Neutralac
16:24 24.05.2017.

vrlo bitna stvar za Hrvatsku... tko trazi ovakve stvari po Internetu?

Avatar Pravednik80
Pravednik80
11:32 22.03.2017.

Trebalo bi ravnatelja pozvati na razgovor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije