Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nevjerojatno!

Djevojci upao mobitel u ocean, nije očekivala što će se potom dogoditi

Dupin joj vratio potonuli mobitel
Foto: YouTube
1/4
02.10.2015.
u 08:52

Iako je upitno hoće li njezin pametni telefon opet raditi nakon pada u slanu vodu, Teressa i svi okupljeni ovaj će događaj zasigurno pamtiti

Na odmoru na Bahamima Teressi Cee pao je mobitel u ocean nakon čega nije očekivala da će ga opet vidjeti.

No, onda se dogodilo nešto što ju je potpuno iznenadilo. Nekoliko sekundi nakon što je mobitel pao u ocean pojavio se dupin koji joj ga je izronio – i vratio! Teressa je video objavila na Facebooku gdje je napisala da je bila na izletu plivanja s dupinima što su svi snimali s platforme nasred Atlantskog oceana.

– Zamolila sam nekoga da mi pridrži telefon i slučajno mu je mobitel pao u vodu, nakon čega je potonuo do dna. Nakon toga ga je dohvatio dupin i vratio mi ga. Najslađa stvar ikad! – napisala je Teressa.

Iako je upitno hoće li njezin pametni telefon opet raditi nakon pada u slanu vodu Teressa i svi okupljeni ovaj će događaj zasigurno pamtiti.

Kako izgleda kad dupin "spašava" potonuli mobitel, pogledajte u priloženom videu!

>> Oprez, dobri dupin Bobi teži više od 250 kg i može teško ozlijediti jednim pokretom!

>> Mislio da mu je žena poklonila Apple Watch, a kad je otvorio kutiju...

Komentara 8

Avatar puky
puky
10:20 02.10.2015.

... dupin je pametniji sto puta od autora ovog članka ... djevojci mobitel pao u ocean ? ... 11000 metara u Marjansku brazdu ... cirkusanerski dupin u ograđenom prostoru ili bazenu ... strava ...

Avatar deja
deja
11:30 02.10.2015.

Jos jedna sladunjava reklama iz Appla

FA
Fake
09:36 02.10.2015.

Predrage i prepametne životinje.Ovo je nešto što čovjeku uljepša dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije