Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimka na YouTubeu

Dirljivi trenutak u kojem majka koja boluje od Alzheimera prepoznaje svoju kćer

kći i majka
Foto: Youtube Screenshot
1/2
02.09.2014.
u 10:03

U videu su prikazane Kelly i njezina majka kako leže u krevetu jedna pored druge i razgovaraju.

Kelly Gunderson objavila je video na YouTubeu u kojem je zabilježen dirljivi trenutak u kojem ju njezina 87-godišnja majka koja boluje od Alzheimerove bolesti prepoznaje, javlja Metro.

U videu su prikazane Kelly i njezina majka kako leže u krevetu jedna pored druge i razgovaraju. U početku se njezina majka čini zbunjenom.

U jednom trenutku Kelly svojoj majci kaže da je voli i pita je zna li tko li je ona. Majka na njezino iznenađenje i oduševljenje odgovara: - Kelly.

- Moja 87-godišnja majka znala je tko sam  pa makar samo na trenutak - napisala je Kelly Gunderson na YouTubeu.

>> Evo kako 20 minuta šetnje može bitno smanjiti rizik od Alzheimerove bolesti

Komentara 2

MA
manchester
14:01 02.09.2014.

predivno!!😢

FL
florenz769
11:12 03.09.2014.

Mnoge naše političare, kad dođu na vlast, građani više ne prepoznaju po onome što (ne)rade, iako nemaju Alzheimerovu bolest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije