Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netko je u dvorištu

Mislili su da trogodišnji sin ima noćne more, a onda ih je šokirala fotografija

Melissa Rodrigues
Foto: Melissa Rodrigues
1/2
03.07.2015.
u 10:57

– Bila sam šokirana. Sjedili smo u kući i sve gledali preko mobitela – kazala je Mellisa.

Roditelji trogodišnjaka njegovoj su "bujnoj mašti" pripisali priču da je u noći vidio muškarca s upaljenom bakljom na prozoru svoje spavaće sobe, a potom su bili užasnuti kada je snimka dokazala tvrdnje dječačića, piše Mirror.

Melissa Rodrigues mislila je da njezin sin ima noćne more kada se tri noći zaredom probudio te se žalio da je vidio muškarca s upaljenom bakljom kod prozora. No, postavili su nadzornu kameru nakon što je njezin suprug primijetio otiske obuće u dvorištu te da su vrata vrta bila otvorena.

"Bila sam šokirana"

Moblina aplikacija Melissi je poslala fotografije s kamere u 4.40 sati, kada je senzor detektirao kretanje u dvorištu te su tada roditelji imali i dokaz za dječakovu priču.

Novozelanđanka Melissa iz Wellingtona potom je pozvala policiju koja je pronašla 15-godišnjaka koji je bakljom strašio dječaka. – Bila sam šokirana. Sjedili smo u kući i sve gledali preko mobitela – kazala je Mellisa. 

>>Pogledajte kako je Rodriguez razveselio uplakanog dječaka i oduševio nogometni svijet

>>Ne biste vjerovali zbog čega je ovaj dječak toliko plakao

Komentara 4

MI
Mirnadob
12:23 03.07.2015.

Trebalo bi provjerit,dali je taj 15sto godisnjak psihicki zdrav?

Avatar ambientocclusser
ambientocclusser
21:48 03.07.2015.

Alo znam da je ljeto i da ste svi pobjegli s posla, ali ovu vijest imali ste jučer!

DH
dalibor.hren
10:45 05.07.2015.

All blacks!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije