Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi su se iznenadili

Činilo se da su sasvim obična obitelj, a zapravo su skrivali veliku tajnu

Tajna obitelji koji su vodili carstvo droge
Foto: Youtube
1/5
15.04.2014.
u 13:37

Policija tvrdi da su supružnici položili više od milijun dolara na 17 različitih računa u dvije godine

Australci Sarah i Ben Hannan činili su se kao sasvim obična obitelj iz predgrađa. No, ispostavilo se da su tajno vodili posao s drogom vrijedan nekoliko milijuna dolara – imali su podzemnu plantažu kanabisa.

Policija tvrdi da su supružnici položili više od milijun dolara na 17 različitih računa u dvije godine, a sve su prikrivali iluzijom da vode obiteljski biznis koji zapravo nije postojao, piše Couriermail.com.au. Sarah i Ben kupili su rezidenciju u Helensvaleu, imovinu u vrijednosti od 2,2 milijuna dolara te nekoliko automobila, a sada im je sve to zamrznuto jer se smatra imovinom stečenom kriminalnim aktivnostima.

Svaki supružnik imao je svoj dio posla, Ben se bavio "terenskim poslom" u bunkeru, dok je Sarah pravdala novac stečen prodajom kanabisa.

>> VIDEO Nakon 20 godina ušao u rođakovu kuću pa ostao u šoku

Komentara 7

AL
Alkana
14:18 15.04.2014.

Pišite radije o našim koji isto kradu novce od svih nas i spremaju na račune u inozemstvu.

LO
lojtra1
17:00 15.04.2014.

Znači da se znanjem i u poljoprivredi nešto može postići?

FU
fudbal
15:43 15.04.2014.

Interesantno je da VL ne pise o aferi karamarka u SOE ,gdje je zaposljavao podoban kadar na jedan dan da bi ga prebacio kod barisica u carinu.HDZ nece proci katerzu nikad dok je lremenko u toj stranci zajedno sa brkicem,kalmetom,milinovicem i drugima.Svi mediji o tome pisu,samo je VL nijem kao i crkva kad je u pitanju pljacka hdz.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije