Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURISTI

Češki portal: Ne treba vas više biti sram opet ljetovati u Hrvatskoj

plaža
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/3
31.05.2016.
u 12:17

Odmor u Hrvatskoj je hit među slavnim osobama, piše Novinky

Česi se, izgleda, više ne srame reći da ljetuju u Hrvatskoj.

Naime, češki portal Novinky objavio je popis osam stvari kojih su se ljudi nekada sramili, a sada više ne bi trebali. Četvrta stavka na popisu je ljetovanje u Hrvatskoj.

Taj portal piše kako je besmisleno letjeti na odmor u Australiju, da je odmor u Hrvatskoj hit među slavnim osobama te da se mnogi time hvale na Facebooku. Stoga, tvrde, Čehe ne bi trebalo biti sram reći da opet ljetuju u Hrvatskoj.

Među ostalim stvarima kojih se, prema pisanju tog portala, više ne treba sramiti jest i neposjedovanje vozačke dozvole, posjećivanje sex shopova i neinformiranost o automobilima.

>> Prvi došli Česi, a sad se samo smjenjuju generacije istih obitelji

Komentara 100

BA
balance
12:28 31.05.2016.

😅😅😅😅ovo je živa istina. Česi za ovo ćemo vas nakantati na EURU!!!!

TO
tolitol
13:11 31.05.2016.

Valjda ni češki novinari nisu uvijek cijepljeni protiv gluposti. Sram ljetovati u Hrvatskoj, a Hrvatska već dvadeset godina broj jedan turistička destinacija u Češkoj. I Mađarskoj, i Slovačkoj, i Sloveniji itd.

PP
pp
12:26 31.05.2016.

Haha...ajd' simpatično...vidi se kako Hrvatska napreduje, u vrijeme Juge sigurno bi se i dalje sramili :) Croatia FTW :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije