Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Časopis za mrzitelje pasa

pas
Deutsche Welle video screenshot
23.07.2014.
u 14:40

Njemačka je puna zaljubljenika u pse, ali u njih definitivno ne pripada glavni urednik novog časopisa Wulf Beleites

Odnedavno je njemački medijski prostor bogatiji za jedan neobičan časopis. "Kot und Köter" - u prijevodu \"Izmet i pseto\" magazin je namijenjen prije svega onima koji smatraju da je pas čovjeku vuk, a ne najbolji prijatelj.

Naime, nerijetko se događa da pasji izmet, zbog neodgovornosti vlasnika pasa, ostane na pločniku i ponekom neopreznom šetaču pokvari dan. A što je veći grad, to veća i opasnost od "nagaznih mina". Njemačka je, naime, puna zaljubljenika u pse, ali u njih definitivno ne pripada glavni urednik novog časopisa Wulf Beleites. Taj 67-godišnji hamburški novinar ne podnosi pse - a očito ni oni njega.

>> Omiljeni psi Atila, Bigi i Medo otrovani u mirnom naselju

>> CSI: Zagreb osniva pseću bazu DNK i znat će se čiji ljubimac pravi 'nered'

Komentara 6

Avatar CHOW
CHOW
15:46 23.07.2014.

volim pse a njihove bi neodgovorne vlasnike dobro opalio po džepu zbog nepokupljenog izmeta, pogotovo u parkovima predviđenim za djecu

Avatar žič
žič
17:58 23.07.2014.

taj valjda kad se pogleda u ogledalo hračne u isto......no kaj se tiče pasjeg dreka,vlasnike bi trebalo lupidi po žepu,imam psa ali stalno nosim vrečice u žepu, i pobrati drekec za svojim pesekom uopče mi nije problem, čovjeku pređe u naviku

RM
rmd3
07:22 30.07.2014.

Puna evropa ljubitelja pasa koja ne kupe govno iza svojih "ljubimaca"svaka cast izuzecima,doslo je vrijeme gdje pas uziva vise na travnjacima nego naša djeca koja moraju po asfaltu bit jer su zelene povrsine usrane od neodgovornih ljubitelja pasa.Nemam ništa protiv pasa ali ovaj slucaj dozivljavam 35g i nevidim pomaka osim što udruge cvile na zastiti njih samih dok higijena im nije u prvom planu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije