Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISTE 'TITTYGRAM'

Burger King se reklamira na ženskim grudima

Burger King
Foto: Burger King screenshot
23.04.2015.
u 22:59

Ženski atributi spremno čekaju na stranici ''Tittygram'' svakog tko se želi reklamirati

Američki lanac brze prehrane Burger King našao se na meti kritičara nakon što je u Rusiji u svrhu reklamiranja uposlio ženske grudi.

Riječ je reklamiranju putem moskovske stranice nazvane ''Tittygram'' (engl. titty - sisice) na kojoj svi zainteresirani mogu za približno 65 kuna platiti ispisivanje bilo kojeg slogana na ženskim atributima, piše The Independent.

Samo sat vremena nakon naručitelju će elektronskom poštom biti isporučen željeni sadržaj a on se, u većini slučajeva, potom distribuira na stranici VK.com što je ruska inačica Facebooka.

Dok su obožavatelji ili bolje rečeno obožavateljice Burger King proizvoda izrazile ogorčenost, šef kompanije ''Tittygram'' Vladimir Gritsenko trlja ruke jer svaka 24 sata zaprimi više od 2000 narudžbi za reklame. Razloga za zadovoljstvo imaju i modeli koji svoje grudi iznajmljuju za 20-ak kuna po fotografiji.

>>Zvijezda Super Bowla: Polijevale su me pivom i tvrdile da imam lažne grudi

Komentara 2

BA
bajo2
09:28 24.04.2015.

ovo bi vise islo za mljekaru,i mljecne proizvode!

TH
than
23:39 23.04.2015.

Ok. A sada jednostavno pitanje. Zasto je prvi dio na cirilici, odnosno na ruskom jeziku, jer ovako izgleda ruska cirilica, a drugi dio na latinici ?!?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije