Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao bez sata

Bugarski metropolit donirao Rolex da bi crkva imala za struju

rolex
DPA/PIXSELL
27.02.2013.
u 13:52

Metropolit Nikolaj iz bugarskog drugog po veličini grada Plovdiva donirao je svoj skupocjeni sat Rolex lokalnoj crkvi kako bi mogla platiti račun za struju

Metropolit Nikolaj iz bugarskog drugog po veličini grada Plovdiva donirao je svoj skupocjeni sat Rolex lokalnoj crkvi kako bi mogla platiti račun za struju, pišu RIA Novosti.

Crkva svete Marine nedavno je dobila račun za siječanj od gotovo dvije tisuće dolara te nije imala dovoljno novca da bi ga podmirila. Metropolit Nikolaj crkvi je donirao svoj Rolex i tražio da ga prodaju, a novac potroše za račun.

Nedavno povećanje cijene struje u Bugarskoj dovelo je do masovnih i krvavih prosvjeda nakon kojih je vlada podnijela ostavku.

>>Bugarski parlament prihvatio ostavku vlade, izbori u travnju

Komentara 1

Avatar pupoljak
pupoljak
14:27 27.02.2013.

Naše crkve nemaju takvih problema. Oni imaju probleme sa zdravstvenim odgojem, nekakvim olujama, nekakvim crvenim, komunistima, ne narodnom vlasti, fašističkoj i nacističkoj vlasti, sa sramotnim milodarima koji su manji od 50 kuna, .....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije