Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tim Peake

Britanski astronaut nazvao krivi broj iz svemira

Tim Peake
Foto: Reuters/PIXSELL
28.12.2015.
u 14:10

"Želim se ispričati gospođi koju sam upravo pogrešno nazvao upitavši je: 'Halo, je li to planet Zemlja?' To nije bila neslana šala nego zaista krivi broj".

Britanski astronaut Tim Peake ispisao je za Božić na Twitteru ispriku ženi koju je greškom nazvao s Međunarodne svemirske postaje, pišu američki mediji.

– Želim se ispričati gospođi koju sam upravo pogrešno nazvao upitavši je: "Halo, je li to planet Zemlja?" To nije bila neslana šala, nego zaista krivi broj."

Bivši pilot helikoptera nije rekao koga je pokušao nazvati.

Milijuni Britanca prate njegovu misiju otkad je postao prvi britanski astronaut koji je posjetio svemirsku postaju. Poletio je 15. prosinca, a nacija je sve uživo pratila.

On dijeli svemirsku postaju s još pet astronauta iz Rusije i SAD-a a osim što će provesti testove o tome kako ljudsko tijelo reagira u svemiru, namjera mu je i ispitati novi proces pravljenja čaja u prostoru bez gravitacije.  

>> Evo koju je glazbu ovaj astronaut ponio u svemir

Komentara 2

GI
Gips
16:31 28.12.2015.

Dobro da nemaju internet preko VIPa, jer bi s obzirom na brzinu mreže, jedna slika stigla cirka u drugoj polovici 2028

AN
antiage
16:54 28.12.2015.

nista cudno za engleza takvi su svi englezi zbunjeni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije