Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u dva i pol sata

Blizanci postali očevi na isti dan. Sinovi im rođeni u istoj bolnici

Jeromme Spence,Jarrell Spence,blizanci
Foto: Youtube Screenshot
1/2
27.11.2014.
u 08:56

Njihove partnerice porodila je ista babica u istoj sobi

Blizanci Jeromme i Jarrell Spence (21) iz Velike Britanije postali su očevi na isti dan iako je vjerojatnost da se takvo nešto dogodi 1:150.000.

Obojica su dobila sinove koje je porodila ista babica u istoj sobi u bolnici u Wolverhamptonu i to u, piše Telegraph, razmaku od samo dva i pol sata.

Jeromme i partnerica Tegan Compton (19) postali su roditelji u ponedjeljak u 2.04 sata. Točno dva sata i 30 minuta nakon što je njihov mali Cameron došao na svijet, Francesca Ashe (19) rodila je i njegovog bratića Cassena.

Oba dječaka su zdrava, a obitelji presretne. Iako su znali da im partnerice trebaju roditi isti dan,blizanci nisu vjerovali kako će se to uistinu i dogoditi.

- Nikada nisam čula da se ovakvo nešto dogodilo. To je zbilja čudo - kazala je babica Barbara Kapoor.

>>Godinu dana nakon smrti trojki rodili im se blizanci!

>>Jedna od milijun: Rodila 'četvorke', ali su dvojajčani blizanci

Komentara 1

ME
mediaklikibuy
09:32 27.11.2014.

Pozivamo vas da www.ibuy-electronics.com stranicu na kojoj ćete naći puno proizvoda kao što su televizori, pametni telefoni, tablet računala, zvučnici, sportske kamere ... sa šifrom "ibuy123" do 10% popusta na sve proizvode još nije smanjen! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije