Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pronašao sreću

Bivši američki senator se ženi za 50 godina mlađeg partnera

Harris Wofford i predsjednik Barack Obama
Foto: nationalservice.gov
1/2
25.04.2016.
u 16:20

Nakon što mu je supruga preminula od teške bolesti, Harris Wofford posljednjih 15 godina uživa u vezi s mlađim partnerom, a uskoro planiraju i vjenčanje

Bivši američki senator Harris Wofford (90) potvrdio je da će se vjenčati za 50 godina mlađeg Matthewa Charltona, piše Daily Mail.

Supruga s kojom je proveo 48 godina u braku preminula je od leukemije prije 20 godina, a kaže da je sada ponovno spreman za ljubav. 

– Nekima je naša veza prirodna, dok je drugima iznenađenje. Ali, većina ubrzo primijeti jačinu naših osjećaja i odanosti. Zajedno smo posljednjih 15 godina – kaže Wofford. 

Objasnio je i da osobe koje voli ne kategorizira prema spolu, iako društvo često želi označiti je li netko hetero, gay ili nešto između. – Pola stoljeća proveo sam s predivnom ženom, a sada sam sretan da sam ponovno pronašao sreću – priznaje bivši senator. 

Iako nije vjerovao da će se ikada ostvariti, Wofford i njegov partner sudbonosno "da" izreći će 30. travnja.

>> Eltona Johna muž je varao s drugim parom

>> Posrnula glumica udaje se za sedam godina mlađeg ruskog milijardera?

Komentara 12

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
17:44 25.04.2016.

"Bivši američki senator se ženi za 50 godina mlađeg partnera" A je li? On se "ženi", a od žene ni traga. Promislite dvaput prije nego napišete glupost.

DU
Deleted user
16:53 25.04.2016.

Prekrasno, mora da uživa u ljubavnim sokovima svog krutog mladog partnera,hraććkkk.

ST
stipe123
17:00 25.04.2016.

Nek' je sa srećom.Ove venčanje, do godine krštenje😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije