Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Što vi mislite?

Ova je haljina izazvala lavinu negativnih komentara - evo zašto!

haljina
Foto: Reddit
18.04.2015.
u 17:29

Mnogi su istaknuli kako tvrtka iskorištava siromaštvo u ime mode, a nisu mogli ne primijetiti ni ironiju u davanju hrpe novca kako bi iste izgledali kao da uopće nemate novca

Jedna se američka modna marka našla na udaru kritika zbog prodavanja 'seljačke' haljine za čak 2628,37 kuna.

Njujorška marka '6397' koja za sebe tvrdi da nudi 'odgovore na stilske izazove suvremene žene' prodaje pomalo bezličnu pamučnu haljinu po cijeni koja je razbjesnila korisnike društvene mreže Reddit.

Mnogi su istaknuli kako tvrtka iskorištava siromaštvo u ime mode, a nisu mogli ne primijetiti ni ironiju u davanju hrpe novca kako bi iste izgledali kao da uopće nemate novca.

Što vi mislite o ovakvim marketinškim potezima?

>> Haljina naglašava obline, tunika optički sužava bokove, a suknja savršeno prekriva bokove

Ključne riječi

Komentara 8

PS
psycho69
17:33 18.04.2015.

kako vazna tema i clanak..

DU
Deleted user
17:44 18.04.2015.

....... da... važna tema, hahaha... ali, podsjeća me na haljinicu one male Samare iz filma the ring... kakav horor takva i cijena, hahaha..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:50 19.04.2015.

Ne komentirajte stvari koje ne razumijete....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije