Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije stigao reagirati

Biciklist nije očekivao što će mu se dogoditi tijekom vožnje

Biciklist se sudario s jelenom
Foto: Youtube
1/2
17.12.2014.
u 10:00

- Zahvalan sam što sam prošao samo malo natučen - napisao je bicklist

Biciklist iz Kalifornije nije ni slutio što će mu se dogoditi tijekom vožnje po cesti. U jednom trenutku točno ispred njega je iskočio jelen kojeg nije stigao izbjeći.

- Iako se toga ne sjećam, pao sam na leđa i udario stražnjim dijelom kacige koja me vjerojatno spasila od ozbiljnih ozljeda mozga - napisao je biciklist Silas Patlove na YouTubeu na kojem je objavio snimku sudara s jelenom.

- Imam blagi potres mozga i ne sjećam se dobro sudara, ali zahvalan sam što sam prošao samo malo natučen - rekao je Patlove i dodao da mu nije poznato u kakvom je stanju jelen s kojim se sudario.

'Bliski susret' s jelenom snimila je kamera na biciklističkoj kacigi, a kako je to izgledalo pogledajte u priloženom videu!

>> Zbog ove fotografije digao internet na noge: 'Šokirala sam se'

>> Preživio tri nesreće jednu za drugom – pogledajte što mu se sve dogodilo

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
10:52 19.12.2014.

...ha ha ha , moram se nasmijati . Žao mi je biciklista i jelena . al baš je fora ...

DU
Deleted user
10:11 17.12.2014.

" udario stražnjim dijelom kacige koja me vjerojatno spasila od ozbiljnih ozljeda mozga", da da, naravno, odmah u trgovinu i uzet onu skuplju od bar 2000-3000 kn da i meni mozak ostane. Isuse....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije