Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'za dlaku'

Bezbrižno se šetao prugom, ali ovo što se dogodilo šokiralo ga je!

vlak
Foto: Youtube (screenshot)
1/4
23.04.2014.
u 11:27

Prelazak pruge nakon što se spusti rampa nikad nije bio pretjerano pametan potez, mnogi su naučili na teži način

Prelazak pruge nakon što se spusti rampa nikad nije bio pretjerano pametan potez, mnogi su naučili na teži način, no ovaj 77-godišnji Čeh iz Rajec-Jestrebíja imao je sreće.

Dok se bezbrižno šetao preko pruge, očito ne očekujući kako će baš u tom trenu naići vlak, neimenovani muškarac za dlaku je izbjegao smrt.

– Muškarac je imao mnogo sreće, samo je ozlijedio nogu, no njegov život nije ugrožen – rekla je glasnogovornica policije Iva Blanenska Šebkova.

>>Išao se fotkati kraj tračnica pa se šokirao zbog postupka vlakovođe!

Ključne riječi

Komentara 5

SP
space2
11:57 23.04.2014.

nekima da staviš zid od 2 metra sa bodljikavom žicom ne vrijedi. nije rampa tamo da nekome priječi prelazak nego da mu glavu sačuva

DU
Deleted user
13:46 23.04.2014.

Izuo ga iz cipela :-)))

DU
Deleted user
14:15 23.04.2014.

Covjece!!! Deda ima jakog andela cuvara gore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije