Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi život

Beskućnik pronašao i vratio novčanik pun novca, no nije očekivao da će dobiti tako veliku zahvalu i nagradu

Tajlandski beskućnik vratio novčanik pun novca
Foto: Youtube Screenshot
1/6
28.08.2016.
u 10:00

Vlasnik novčanika Nitty Pongkriangyos (30) razveselio se kad je saznao da su ga pronašli, a Woralopu je iz zahvalnosti ponudio posao u tvornici u Bangkoku

Tajlandski beskućnik Woralop (44) posjedovao je svega 2 kune prije nego li je naišao na novčanik u kojem se nalazilo 3860,00 kuna.

Izgubljeni novčanik prijavio je policiji i vratio ga sa svim dokumentima i novcem u njemu, kako piše Metro.

Vlasnik novčanika Nitty Pongkriangyos (30) razveselio se kad je saznao da su ga pronašli, a Woralopu je iz zahvalnosti ponudio posao u tvornici u Bangkoku.

Tridesetgodišnjak je prvotno planirao nagraditi Tajlanđanina sa 400 kuna, ali odlučio mu je ponuditi posao. Donedavni beskućnik tako je sada zaposlena osoba. Za svoj posao dobiva oko 2,000 kuna mjesečno uz plaćen smještaj. 

"Woralop je izvrstan dokaz da se dobrota isplati. Kada ste dobri prema nekome, osoba će vam uzvratiti", prokomentirala je Nittyjeva djevojka Tarika.

"Zahvalan sam što sam dobio priliku da promijenim svoj život. Usrećuje me imati čist krevet za spavanje. Zahvaljujem se Nittyju i Tariki na ukazanoj ljubaznosti", poručio je Woralop

>> Velika tuga: 62 godine su zajedno, a sada su ih prisilno razdvojili

Ključne riječi

Komentara 25

Avatar @promatrač
@promatrač
10:28 28.08.2016.

Vidiš ti koliko je naša kuna priznata i poznata da je čak i u Tajlandu platno sredstvo.

AN
Android
10:13 28.08.2016.

Owner = vlasnik

AK
akronim
11:05 28.08.2016.

Ne mogu vjerovati da novinar može tako pogriješiti. Owner nije ime nego ima značenje "vlasnik". Poradite na kadru, dobar kadar se isplati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije