Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOK U KINI

Beba se probudila plačući nekoliko trenutaka prije kremacije

beba
Foto: Jochen Lubke/DPA/PIXSELL
11.02.2016.
u 08:47

Dječak An An sada se bori za život na intenzivnoj njezi

Beba u Kini koja je bila proglašena mrtvom probudila se plačući samo nekoliko trenutaka prije nego što je trebala biti kremirana, prenosi Metro. Dječak An An, koji je prije toga proveo noć u mrtvačnici na temperaturi od -12 stupnjeva, sada se bori za život na intenzivnoj njezi.

Dječak je 8. siječnja prijevremeno rođen, a nakon 20-ak dana u inkubatoru obitelj ga je za kinesku Novu godine odvela doma, gdje mu se stanje nastavilo pogoršavati. Vratio se u bolnicu, doživio je fatalni srčani udar te je poslan u mrtvačnicu 4. veljače.

Zaposlenik mrtvačnice opisao je trenutak kada je čuo dječakov plač.

– Otvorio sam spremnik i vidio ga kako se kreće pa sam rekao ocu bebe da je još živa – rekao je zaposlenik, a liječnici su slučaj opisali kao čudo.

– Pedijatar sam više od 20 godina i nikad nisam vidio ništa ovakvo – rekao je dr. Chen.

>> 'Mrtvi' Rus probudio se u mrtvačnici pa nastavio piti s prijateljima

Komentara 5

ST
Starotopoljanin
09:24 11.02.2016.

Treba pedijatra sada poslati na kremiranje,jer drugo nije ni zasluzio,jadna beba dali ce prezivjeti nakon-12 stupnjeva,i to preko cijele noci.bog ti bio u pomoci bebo.

Avatar yuppie
yuppie
11:17 11.02.2016.

nek mu je sa srećom poslije ponovnog rođenja

DB
Danijel.B
10:32 11.02.2016.

Tako samo Bog pokazuje da je prisutan ali opet ljudi nevide i nečuju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije