Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
baš nema sreće

Australski surfer tjedan dana nakon napada morskog psa opet naletio na jednog

mick fanning
Foto: Screenshot YouTube
1/2
30.07.2015.
u 15:27

Nakon što ga je prije desetak dana tijekom natjecanja u Južnoj Africi napao morski pas, a on je jedva izvukao živu glavu, ista mu se situacija zamalo dogodila i u Australiji

Australski surfer Mick Fanning u posljednje vrijeme baš nema sreće s morskim psima. Zapravo, ako gledamo s druge strane, ima jako puno sreće s obzirom na to da je preživio bliski susret s jednim od njih.

Naime, nakon što ga je prije desetak dana tijekom natjecanja u Južnoj Africi napao morski pas, a on je jedva izvukao živu glavu, ista mu se situacija zamalo dogodila i u Australiji kada je išao snimati prilog za tamošnju emisiju '60 minutes'.

S televizijskom ekipom je došao na plažu kako bi snimili prilog o tome što mu se vikend prije dogodilo u Africi i baš kada je trebao ući u vodu, on i novinar Peter Stefanovic uočili su morskog psa u vodi.

– Eno ga ondje, ispred nas, baš sam ga vidio – govori poznati surfer u najavnom videu za emisiju.

Ekipa se nakon toga preselila na drugu plažu gdje su dovršili snimanje priloga.

>> Surfer preživio okršaj s morskim psom: 'Udario sam ga u leđa'

Ključne riječi

Komentara 1

ŠK
Škarpina
01:22 31.07.2015.

njegova ili morskog psa? ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije