Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posvojili snagatora

Australac snimio nevjerojatan prizor: Što to nosi ovaj super snažni pauk?!

pauk, miš
Foto: Facebook/Jason Womal
24.10.2016.
u 08:48

Jason je napravio još nekoliko fotografija pauka i miša, a nedavno je objavio i šaljivu poruku u kojoj poručuje da je pauk dobro i da su ga nazvali Hermie

Kada je Jason Womal iz australskog grada Coppabella jučer krenuo na posao, nije ni slutio kakav će prizor uskoro ugledati.

– Želiš vidjeti nešto cool? – upitao ga je susjed na što je dobio odgovor: "Da, naravno."

Jason je otišao do susjedove kuće gdje su vidjeli ogromnog pauka kako pokušava pojesti miša. Radi se o velikoj vrsti Sparassidae (eng. Huntsman) koja može narasti do 30 centimetara veličine.

– Što će on s njim? Čovječe to je tako cool – čuje se na snimci dok pauk s mišem hoda po zidu.

Jason je napravio još nekoliko fotografija pauka i miša, a nedavno je objavio i šaljivu poruku u kojoj poručuje da je pauk dobro i da su ga nazvali Hermie.

– Posvojili smo ga i on sada vodi svoj posao istrebljivača u Coppabelli. I sada plaća stanarinu. LOL – napisao je Jason. 

>> Otrovni pauk ugrizao ga za penis drugi put u pet mjeseci

>> 7 prirodnih načina da se riješite paukova iz svog doma

Komentara 1

Avatar Pravednik80
Pravednik80
10:21 24.10.2016.

Jbtoew australija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije