Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Najljepša gošća ikad'

Atraktivna plavuša zaludila gledatelje: 'Može spavati kod mene'

Atraktivna plavuša zaludila gledatelje
Foto: YouTube
1/2
02.07.2015.
u 22:42

Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali kako se radi o najljepšoj gošći ovog showa.

Nakon samo nekoliko minuta TV showa Jeremyja Kylea društvene mreže su ''eksplodirale''. Naime, gošća je bila atraktivna plavuša Joelle koja je u emisiji govorila o svojoj problematičnoj vezi s bivšim, koji je otac njezina djeteta. Gledatelji su na društvenim mrežama komentirali kako se radi o najljepšoj gošći ovog showa.

– Kod Jeremyja Kylea je djevojka koja ima sve zube – jedan je od komentara. Joelle je u emisiji ispričala da joj je bivši partner ukrao njezinih 1100 funti koje je planirala dati kao depozit za stan, a on ih je potrošio na kockanje. – Jedan dan je došao kući i rekao da treba pet funti za benzin. Dala sam mu svoju karticu i pin, imala sam u njega povjerenja – ispričala je i dodala kako sada shvaća da je to bilo glupo od nje. – Kasnije, kada se vratio, rekao mi je da je dugovao 300 funti nekome i da su mu prijetili. Uzeo je tih 300 funti i pokušao oploditi novac kockanjem, no sve je izgubio. Beba nam je tada bila stara tjedan dana i onda sam ga ostavila – rekla je Joell koja je zbog svega ostala bez doma i ovisi o pomoći obitelji i prijatelja kod kojih spava na kauču.

Nakon tih riječi Twitterom su se prolomile ponude za smještaj. – Tko zna čega se napušio taj njezin bivši. Ona može biti kod mene – napisao je jedan tviteraš. – Ova djevojka je prelijepa da bi bila u ovoj emisiji – komentirao je drugi tviteraš.

Kako izgleda gošća koja je svojim izgledom izazvala brojne komentare, pogledajte u priloženom videu!

>> Voditeljica nije očekivala što će se dogoditi tijekom vremenske prognoze uživo

>> TV voditelj tijekom ronjenja neočekivano naišao na 6 metara dugu anakondu

Komentara 5

ZE
zelenakrava
23:41 02.07.2015.

Tko li bira vijesti za portal Večernjeg? Pa zar taj nema pojma da postoji i svijet izvan SAD-a.

K0
KONJINA4.0
02:13 03.07.2015.

koji jarac, ženska je prosječna... da ne idem u detalje. Problem nas Hrvata možda... jer gledamo sto puta ljepše svaki dan na našim ulicama...

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
08:50 04.07.2015.

zamamna?....okulitsti postoje odavno....ova izgleda kao štakorče...po novo hrvatskom-četničko-komunističkom rječniku....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije