Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crni humor

Amerikanci prodaju zaštitno odijelo protiv ebole kao kostim za Noć vještica

ebola
Foto: Press Association/PIXSELL
1/10
18.10.2014.
u 12:30

Malo crnog humora nikad ne šteti, pa čak i kad situacija izmiče kontroli...

Malo crnog humora nikad ne šteti, pa čak i kad situacija izmiče kontroli.

Takav je slučaj i kad je u pitanju ebola. Iako svijet radi sve da se izbori protiv bolesti, širenje je teško zaustaviti.

No, Amerikanci su odlučili pokušati izvući pozitivnu stvar iz situacije pa su u prodaju pustili zaštitno odijelo protiv ebole kao kostim za nadolazeću Noć vještica.

Foto: Press Association/PIXSELL

>>Ebola u Teksasu jedan je od dokaza nesposobnosti administracije

>>Počeli su lagati da imaju simptome ebole kako bi dobili brži pregled u bolnici

Ključne riječi

Komentara 1

SA
sashabcro
15:09 18.10.2014.

Moj Bože kako ste Vi novinari neupućeni, odijelo je kostim za seriju "Breaking Bad' i nema veze sa, kako Vi kažete ebolom. U RH stvarno treba što prije uvesti zakon kojim bi se kažnjavalo novinare za neprovjerene vijesti, ma kakva sloboda medijima!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije