Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKIRALA SE

Izbacili je s maturalne zabave zbog toga kako ova haljina izgleda straga

Mireya Briceno
Foto: Facebook
1/9
01.05.2015.
u 19:12

Htjela je na maturalnu večer ići u plavoj haljini s bijelim točkicama koja otkriva leđa. Nisu joj dozvolili

Američka tinejdžerka izbačena je s maturalne zabave jer je došla u izazovnoj haljini, iako ona tvrdi da je slijedila pravila za odijevanje.

Mireya Briceno iz američkog grada Muskegona htjela je na maturalnu večer ići u plavoj haljini s bijelim točkicama koja otkriva leđa. Ona i njezina majka misle da su time prekršili pravilo koje zabranjuje haljine koje otkrivaju struk. To je samo pretpostavka jer im nitko nije rekao koje je točno pravilo prekršeno.

- Zamolili su je da ustane i okrene se pa se okrenula te su joj rekli: "Kršiš pravila. Moraš ići kući" - rekla je Mireyina majka Connie Briceno.

Ravnatelj škole Brad Perkins rekao je da je za odluku, koju je donio drugi član osoblja, dobio samo pohvale, iako je priznao da ne zna zašto je haljina zabranjena jer je nije vidio. Kad mu je Fox19 ponudio da pogleda fotografije, odbio je, pitajući se koja je svrha gledanja u prošlost.

>> Google Images nastao je zbog Jennifer Lopez i ove haljine!

>> Ova je haljina izazvala lavinu negativnih komentara - evo zašto!

Komentara 37

Avatar TheJack
TheJack
22:18 01.05.2015.

Licemjerstvo bez granica.

OB
Objektivno...
08:34 02.05.2015.

Šta fali ovoj haljini? Očito je izbačena zbog ljubomore neke stare razrednice

HE
headlock
09:14 02.05.2015.

haljina je bas dobro krojena - zamisljam kako bi dobro stajala i mojoj zeni pa da tako izadje......inace, zenska je prekrasna, i bas su simpa i ona i njen pratioc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije