Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO ĆE U PALAČU?

Ako ste rođeni na ovaj datum, možete na rođendansku zabavu s kraljem!

Rođendan
Foto: Pixabay
21.02.2017.
u 10:38

Sretnici će večerati s kraljem i kraljicom

Nizozemski kralj Vilim Aleksandar, koji će 27. travnja proslaviti 50. rođendan, odlučio je na proslavu u palaču pozvati 150 ljudi koji su rođeni istog datuma.  

Tim je povodom otvorena posebna internetska stranica na koju se mogu javiti potencijalni kandidati. Tko će na kraljev rođendan u palaču, bit će određeno ždrijebom 3. ožujka. 

Sudjelovati mogu oni koji su rođeni 27. travnja, nizozemski su državljani, stariji od 20 godina i slave rođendan koji je djeljiv s pet. 

Sretnici će večerati s kraljem i kraljicom.

Suverenov rođendan u Nizozemskoj je državni praznik, prigoda da se stotine tisuća Nizozemaca odjene u narančasto i sudjeluje u brojnim proslavama diljem zemlje. 

>> Majka sinu poslala paket pun smeća i time ga naučila ovu važnu lekciju u životu!

>> Kurt Cobain bi danas proslavio pedeseti rođendan

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije