Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

4 najveće teorije zavjere koje još uvijek intrigiraju javnost

teorije zavjere
Foto: Telka.hr
11.02.2016.
u 18:18

Atentat na J. F. Kennedyja već je desetljećima predmet brojnih teorija zavjera

Brojne teorije zavjere i danas intrigiraju javnost. Ekipa Telka.hr-a za vas je odabrala četiri najveće teorije zavjere u povijesti. Atentat na J.F. Kennedyja već je desetljećima predmet brojnih nevjerojatnih  teorija, a koji su se događaji još našli na popisu najvećih teorija zavjera – pogledajte u videu. Više informativnih snimaka pogledajte na Telka.hr.

>>8 zanimljivosti o psima koje niste znali

>>Ovo je 5 najbizarnijih sekti na svijetu

Komentara 22

DU
Deleted user
20:14 11.02.2016.

Ubojstvo Kenedija je orkestrirala CIA i tu nema teorije zavjere nego samo zataškavanje. Iz razloga što su sve dokumente o tom slučaju odbili objaviti nego su ih stavili pod oznaku tajne do 2050 godine. Ako su bili sposobni ubiti predsjednika onda su bili sposobni orkestrirati napade 11 rujna. Jer su istu stvar pokušali napraviti za vrijeme kubanske krize, ali im to nije uspjelo, jer se Kenedi pobunio pa su ga ubili. O tome postoje dokazi kako je CIA imala u planu izvesti teroristički napad na Američkom tlu da pridobije javnost na svoju stranu kako bi zaratili sa Kubom. Ista stvar se dogodila kada su napadnuti blizance ali USA je imala ljigavca za predsjednika koji je odmah odobrio lažnu borbu protiv terorizma. Danas po Svijetu caruju teroristi koje zapad dobrano podržava. To vam je prava istina o vašem zapadu!

JE
jelancic
22:02 11.02.2016.

amerikanci nista ne rade pre nego izrael da za to odobrenje a rusi su kao patke prate svog diktatora, videli smo to i kako rade srbi sa slobodanom milosevicem, to isto rade sada rusi sa putinom

DU
Deleted user
19:19 11.02.2016.

kenedi, sida, mjesec... kad je to bilo. Sep. 11 i tvrdnja da 4000 zidova nije doslo na posao je moguce provjeriti i bilo bi dobro da se provjeri i gotova prica. To me podsjetilo na objavu slike hasanbegovica u kontekstutu U. Pa ako oni kazu da se slika moze naci u arhivi hrvatske nacionalne biblioteke ili gdje vec pa sto se ne pronadje i gotova prica. Pa sta se mi uvijek natezemo oko pojedinaca a u pitanju su nacionalni interesi. Ministar treba doci javno pred sabor i reci jesam ili nisam, onda ga staviti na privremeno neaktivan i profesionalno ispitati optuzbe pogotovo ako optuzbe iznose materijalne dokaze . ako je kriv a rekao da nije ne treba mu dati posao niti u konzumu na blagajni . ako nije kriv procesuirati sve umjesane u lazno ocrnjivanje ministra republike hrvatske. moral i pravda ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije