Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glavni kolodvor

10 minuta u centru Zagreba 'pilio' lokot na biciklu: Pogledajte reakcije građana!

RTL
Foto: Screenshot/RTL
24.05.2016.
u 11:27

Prolaznici su ga uglavnom gledali zbunjeno, no nisu reagirali na situaciju u kojoj vide lopova na djelu.

RTL-ov reporter Josip Antolić testirao je koliko su Zagrepčani savjesni u situaciji u kojoj vide da netko krade tuđi bicikl. 

Dovezao je svoj bicikl i zaključao ga kod Glavnog kolodvora. Da bi izgledao kao "pravi lopov", navukao je kapuljaču i stavio naočale te počeo piliti lokot. 

Prolaznici su ga uglavnom gledali zbunjeno, no nisu reagirali na situaciju u kojoj vide lopova na djelu. Tek nakon 10-ak minuta mladić je reagirao i prigovorio "lopovu".

>>Uz bicikl ti kod nas još treba i pet lokota, sidro, zaštitar...

>>Isplati li se biciklom na posao

Ključne riječi

Komentara 16

KR
krmpaza
12:15 24.05.2016.

stvarno sramota hrvatskoga puka da mu nitko nije priskočio u pomoć osloboditi bicikl iz ropstva.

DU
Deleted user
11:55 24.05.2016.

ma koga briga za sitne krađe, bicikle, neusporedivo se veći problem lopine koje su bile ili jesu na vlasti a njih ionako nema tko sankcionirati. ovo je Hrvatska gospodo.

DU
Deleted user
11:41 24.05.2016.

Jel to bilo u slobodno vrijeme ili za radnog vremena? Ako je ovo zadnje onda je lijepo znati da su neki na plaći i imaju vremena za sprdancije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije