Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački dnevnik

Uz kavu, u pauzi, na stanici – novine jesu i bit će dio svakodnevice

čitanje novine
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
29.06.2015.
u 13:25

Tiskani sadržaj građane nadograđuje, informira ih...bez obzira na tehnologiju, navike će uvijek ostati iste pa će uvijek biti i onih koji čitaju preko ramena...

Iako brojna svjetska istraživanja predviđaju crnu budućnost tisku i novinama, argumentirajući to time da čitatelji vremena za tisak više nemaju – novine su i dalje dio svakodnevice.

Uz kavu, u pauzi za gablec, čekajući tramvaj... sve su to situacije u kojima građani vrijeme posvećuju printanom sadržaju – onome zbog kojeg su informirani, koji ih nadograđuje, koji se stvara dan prije, svakodnevno, zbog kojega se nerijetko radni dan novinara produljuje i na radnu večer i sadržaja koji je za novinara puno više od posla....

Tisak će uvijek biti dio svakodnevice, a navike bez obzira na tehnologiju ostat će iste. Uvijek će biti i onih koji čitaju preko ramena.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije