Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački dnevnik patrika maceka

Neka za njih sreća s Gornjeg grada traje - 'zauvijek'

Zagrebački dnevnik
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/10
27.10.2014.
u 15:00

Nema sretnijeg mjesta u Zagrebu od Gornjega grada. Subotom, svakako!

Tada se u nekoliko popodnevnih sati na platou pred Markovom crkvom ili preostalim crkvama Gradeca i Kaptola izmijene najsretniji ljudi grada - oni koji izgovaraju sudbonosno “DA”. Uzimaju za čitav život, ravnopravno i sigurno.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Pred svjedocima - onima koji dijele njihovu sreću i onima koji će im “sreću” zauvijek ovjekovječiti - fotogratijom. Za povijest. I dok ceremonija traje pod budnim okom uzvanika, turistima je ovo vrlo zanimljiva priča o životu u Zagrebu, gospođe s adresama u neposrednoj blizine uzvanice su baš svakog vjenčanja - s prozora...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Neka im bude kako si žele - promrmljaju uvijek... A sreća? Ona se uvijek začini ružinim laticama ili zrnjem riže... Sve to za “zauvijek”.

>>Zaboravljeno okretište na Savskom mostu! Do kada?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije