Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagrebački dnevnik

Livada u Travnom mjesto je za seniore koji bježe od 'četiri zida'

boćanje Travno
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/15
26.01.2015.
u 16:05

Neovisno o tome je li hladno ili vruće, je li vrijeme prije ili poslije ručka, sve do mraka livada u Travnom oduvijek je puna.

Dolazi se tamo boćati, raspravljati o taktici i tek ponekad načeti temu malih mirovina. Na boćalištu kod Mirka Shvaca igra se krajnje ozbiljno.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Oni s duljim stažem na boćalištu spremno će nabrajati sve one koje je zahvatio “prirodni odljev” igrača, ali i rado iz dana u dan prihvatiti nove igrače ili promatrače.

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Jer navika na nekoliko boćališta u istome parku jednostavno ne smije izumrijeti i pasti u zaborav – ta pronađena zanimacija spasonosan je izbor nasuprot odabiru boravka unutar četiri zida...

Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Stotinu istomišljenika zna se na toj livadi susresti, tek rijetki među njima moći će se pohvaliti da su boćali odmalena, većina ih ipak mora priznati – tome su pribjegli tek u senior kategoriji.

>>Nekada se za cijenu karte, ako je trebalo, i guralo tramvaj

Komentara 2

BS
bravo_sammir
04:09 27.01.2015.

to je sve u redu ali gdje su im zene? doma peglaju? sto je ovo? vracamo se u tursko doba. Uskoro ce I Kabul biti napredniji sto se tice ravnopravnosti muskaraca I zena. sto nam je ova borba dala, da nam sad zene trebaju ostati doma kuhati, peglati a muski van .... e moja zaostalosti (a I crkva to podrzava). znaci zene idu na posao a onda jos moraju sve same obacljati doma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije