Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najavili iz holdinga

Zrinjevac objavio od kad odvozi odbačene božićne jelke: 'Ostavite ih na zelenim površinama'

storyeditor/2024-01-03/jelke.jpg
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.01.2024.
u 13:19

Jelke ostavite tako da ne zaklanjaju prolaz, a umjetna drvca mogu se zbrinuti u reciklažnim dvorištima

Blagdanska euforija bliži se svome kraju, a s njom i dilema što učiniti s božićnim drvcem. Iz Zagrebačkog Holdinga poručuju građanima da raskićena drvca odlažu na zelene površine pokraj svojih domova te da ih pri tome grupiraju.

Također, pri odlaganju valja obratiti pažnju i na promet te pripaziti da ne zaklanjaju prolaz pješacima ili vozilima. Djelatnici podružnice Zrinjevac prikupljat će ih od ponedjeljka te ih odvoziti u kompostanu. Umjetna drvca mogu se pak zbrinuti u najbliže reciklažno dvorište.

VEZANI ČLANCI:

Iako je prosinački odron otpada na Jakuševcu zatrpao jednu od kompostana pa je odvoz biootpada bio usporen, odvoz biootpada i ostalih vrsta smeća u gradu se, kako je najavio gradonačelnik Tomislav Tomašević, normalizirao od početka nove godine. Podsjetimo, gradski biootpad od kraja prosinca zbrinjava i privatna tvrtka po cijeni od 375 eura po toni.

VIDEO: Dramatična snimka radnika s Jakuševca: 'Eksplodiralo je. U zadnji čas sam izašao'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije