Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vidjeli na snimci

ZET priznao: Naš je kontrolor istukao putnika

kontrolori ZET-a (1)
Tomislav Miletić/PIXSELL
12.01.2013.
u 19:07

Koje će mjere protiv kontrolora biti poduzete, Jurić nije htio otkriti jer je u tijeku postupak u pravnoj službi.

Nakon što je, prema navodim putnika, u četvrtak ujutro u tramvaju broj 17 na stanici Srednjaci u smjeru Prečko, kontrolor desetak puta šakom udario putnika, ZET-ovci su pročešljali nadzorne snimke i priznali da se incident dogodio.

- Oštećena osoba se nije javila našim službama, no internom kontrolom snimaka utvrđena je vjerodostojnost navoda drugih putnika. Odmah je pokrenut adekvatan postupak u pravnoj službi te će mjere biti poduzete. Apsolutno osuđujemo takav postupak, bez obzira radi se li se o putniku sa kartom ili bez nje - kaže Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a. 

Koje će mjere protiv kontrolora  biti poduzete, Jurić nije htio otkriti jer je u tijeku postupak u pravnoj službi.

>>ZET-ovci češljaju videosnimke da vide je li kontrolor tukao putnika

Ključne riječi

Komentara 17

GR
gradanini
09:28 13.01.2013.

Ja opet po starim uzrecicama-To je nama nasa borba dala....

JO
jolly
11:58 14.01.2013.

koliko ima kontrolora, mogli bi komotno uvesti konduktere u tramvaje, pa nebi bilo švercanja.

JU
juma
11:36 13.01.2013.

Putnik sigurno nije imao kartu, dakle počinio je prekršaj. Vjerovatno je uz sve to bio drzak i bezobrazan, pa je opsovao ili odgurnuo kontrolora. Dakle isprovocirao je sukob. Da je bio nevinašce kako se tvrdi u članku sigurno bi slučaj prijavio policiji. Dobro je da sada i ostali koji se voze na crno znaju što im se može dogoditi. Zašto bi oni koji uredno plaćaju ne baš jeftinu kartu sponzorirali neradnike i muljatore koji se švercaju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije