Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
wedding brunch

Želite sami organizirati vlastito vjenčanje? Svratite u subotu do studija Katran i doznajte kako

Foto: Studio Katran
1/8
20.03.2024.
u 18:30

Buduće mladenke i njihove pratnje očekuju Mimosa kokteli, brunch delikatese i slastice, zabava uz DJ-a Lucu Goya i saksofonista Vanju Ilekovića te razgovor s poznatim fotografkinjama Karmen Poznić i Tatjanom iz leTIM Weddings...

Iako je vjenčanje jedan od najljepših dana, također je i najstresnije vrijeme za svaku mladenku, od pritiska okoline, do pritiska osobnog izgleda, pa čak i do izgleda samog vjenčanja. U današnje vrijeme postoji previše izbora, a premalo vremena, zato drugu godinu zaredom, Eventmore u suradnji sa Studiom Katran organizira Wedding Brunch koji će se održati u subotu s početkom u 10 sati u studiju Katran na Radničkoj cesti 27. Stručnjaci iz domene i industrije organiziranja vjenčanja tom će prilikom buduće mladenke savjetovati kako na što lakši način organizirati vlastito vjenčanje, i to kroz interaktivan razgovor, brojne panele i mini cvjetnu radionicu. 

– Wedding Brunch je događaj kojem je cilj budućim mladencima olakšati planiranje, budžetiranje te organiziranje njima najljepšeg dana, a kako bi se mladenke osjećale što ugodnije, poželjno je sa sobom povesti i svoje najbliže,  prijateljice, kume pa čak i majke jer ih očekuju Mimosa kokteli, brunch delikatese i slastice, zabava uz DJ-a Lucu Goya i saksofonista Vanju Ilekovića te razgovor s poznatim fotografkinjama Karmen Poznić i Tatjanom iz leTIM Weddings, dekoraterom Cvit Happens-a, Antunom i floristicom Monikom iz cvjetnog dizajna Pink koji će na zanimljiv način objasniti zašto nije moguće realizirati svaki 'Pinterest' dizajn, već ponuditi svoja najbolja rješenja za njihove želje – najavljuju organizatori. 

VEZANI ČLANCI: 

Glavnu riječ panela vodit će pak profesionalne organizatorice vjenčanja Petra Nevistić i Andrea Kuzmić, koje će, usto, odgovarati na pitanja o početku organiziranja, kako se nositi s prijedlozima i savjetima svih članova obitelji i slično. Mini radionica cvijeća pomoći će mladenkama koje žele same dekorirati svoj prostor i izgled vjenčanja, a u showroomu će biti prikazani najmoderniji nadolazeći trendovi. Broj ulaznica je ograničen, a zainteresirani se mogu prijaviti na službenim internetskim stranicama studija Katran. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije