Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMA VRHU

Autobus zatvorio Sljemensku cestu

Autobus Sljeme
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/2
03.10.2014.
u 10:36

Kako doznajemo, riječ je o autobusu Čazmatransa koji je zapeo u zavoju zbog svoje dužine i težine

Ključne riječi

Komentara 6

FL
flipi
14:00 03.10.2014.

ovo bi prije rekao da je busu nešto otkazalo . To jest bus bi trebao biti više dignuti dok tuda vozi i vozač mora paziti kako vozi u zavoju. I kako to da Čazmina dizalica dođe iza ZET-ove. ZET bii po tome trebao naplatiti.

MO
morlak
22:38 03.10.2014.

Načuvši da se nešto događa, a podučen iskustvm da su na HAK-u informacije podosta stare, nazvao sam policiju da priupitam za prohodnost. Interesirala me je relacija od Stubice preko Sljemena do Šestina i na ponovljeni upit rečeno mi je daa se ne može koristiti taj pravac. Po svemu izgleda da je to bilo daleko od istine.

TR
Trucker
11:15 03.10.2014.

Aaaaaa, jaka li vozačaaaaaaaaa! Još ni jedan autobus nije zapeo na Sljemenu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije