Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
medarska ulica

Zapalilo se smeće na divljem deponiju, požar sanirao i bager!

požar (1)
Robert Anić/PIXSELL
19.05.2013.
u 12:42

Požar je ugašen oko 00:40 sati. U gašenju je bilo angažirano DVD Vrapče jug s vozilom i šest dobrovoljnih vatrogasaca i JVP postaja Jankomir s cisternom i tri vatrogasca.

Veća količine smeća na divljem deponiju u Medarskoj ulici kod kućnog broj 64 zapalila se u petak navečer. Riječ je o privatnoj parceli, a Ured za upravljanje u hitnim situacijama zaprimio je obavijest o požaru od zagrebačke policije u 20 sati te je odmah organizirao pomoć vatrogascima koji su od 17 sati gasili požar. Kako je priopćeno iz Ureda, organiziran je izlazak bagera na teren koji je smeće raširio kako bi se požar mogao ugasiti. Bager je u vlasništvu Zagrebačkog holdinga, Podružnice vodoopskrba i odvodnja.

Požar je ugašen oko 00:40 sati. U gašenju požara je bilo angažirano DVD Vrapče jug s vozilom i šest dobrovoljnih vatrogasaca i JVP postaja Jankomir s cisternom i tri vatrogasca.

>>U požaru obiteljske kuće jedna osoba smrtno stradala

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije