Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najgore prošao ZET

Zagrepčani ocijenili: Holdingu trojka za sve usluge

ZET portal
Anto Magzan/PIXSELL
31.01.2013.
u 08:28

Lošije ocjene dobio je za usluge ZET i Zagrebački parking, dok većina ispitanih smatra da su javne garaže uređene.

Zagrebački holding ocijenjen je trojkom za usluge koje pruža. Pokazalo je to prvo istraživanje provedeno na 1048 ispitanika. Građani su najzadovoljniji komunalnim uslugama, a najlošiju ocjenu dobio je javni prijevoz.

– Građani imaju razloga biti zadovoljni. Dobru je ocjenu dobila Čistoća, a na prometu moramo poraditi i uložiti u njega – kazao je predsjednik uprave Ivo Čović. Pohvalili su i Zimsku službu, za koju više od 50 posto ispitanika smatra da kvalitetno obavlja posao. Više od polovice njih pohvalilo je i Zrinjevac, opskrbu plinom.

Lošije ocjene dobio je za usluge ZET i Zagrebački parking, dok većina ispitanih smatra da su javne garaže uređene.

>>Milan Bandić spojio tvrtke u Holding, a sada bi ih razdvojio

>>Holding u pravnoj bitci da ne isplati 80 milijuna kn odštete

Komentara 2

DU
Deleted user
09:25 31.01.2013.

Koliko su placeni i koliko ih ima trebalo bi sve to biti i bolje..

KO
komentatorv2
10:03 31.01.2013.

tu anketu radio je Holding, dakle velika mogucnost natelavanja pred izbore. druga anketa na www.zagrebancija.com dala je sasvim oprecne rezultate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije